Sider

fredag 29. august 2014

Tips til super helge snack!



Sweet Paul Magazine har denne deilige oppskriften!

Enkel å lage og smaker helt nydelig! Perfekt som snack eller en liten forrett.

Ristet baguette med brie og bær

1 baguette
Litt smør
1 brie
bringebær, blåbær og eller bjørnebær
Litt akaciehonning

Sett ovnen på 230 grader.
Skjær baguetten i skiver, smør skivene og plassér dem på et brett med bakepapir.
Skjær skiver av brien og mos bærene lett i en skål.
Rist baguetteskivene i ovnen i 3-5 minutter til de får en fin gylden farge.
Legg dem på et fat, ha på brie og bær og topp med litt akaciehonning.

Server med en gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!