Sider

torsdag 30. juli 2015

Deilig sommerdessert Rabarbrakompott med vaniljekesam og ahornsirup!

Skjermbilde 2015-06-22 kl. 15.03.40

Denne enkle og kjempegode desserten kan man helt fint unne seg på en hverdag også!

Rabarbrakompott med vaniljekesam og ahornsirup

Vaniljeyoghurt eller vaniljekesam
Ferske bringebær
Ahornsirup

1kg rabarbra
200g sukker
1 vaniljestang

Skyll rabarbraen og skjær den i biter. Ha den i en gryte med sukker og vaniljestang og kok til en kompott. Pass på at du ikke koker for lenge, da vil det bli mos. Anrett vaniljekesam, rabarbra og bringebær i et glass og hell ahornsirup over.

Oppskriften er fra den seneste utgaven av Vakre Hjem & Interiør, som er stappfull av herlig sommerinspirasjon! 

Tekst: Julia Mincarelli/Sisters Agency Foto: Birgitta Wolfgang/Sisters Agency


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!