Sider

onsdag 5. august 2015

Har du interiørbutikk? Da bør du lese dette!



Det finnes mer enn 600 interiørbutikker rundt omkring i landet, og alle jeg kjenner som har butikk jobber hardt og står virkelig på. Jeg brenner for å støtte disse butikkene, for de trengs! Det hadde virkelig ikke vært det samme uten dere!

I dag vil jeg derfor gi dere et skikkelig godt tips!

Dere har helt sikkert hørt mange ganger at det er viktig å være aktiv på sosiale medier! Men jeg skjønner også at det ikke alltid er enkelt å få tid til alt - Blogg, Instagram, Facebook etc, det er mye å se til.

Blogg kan evt. unnværes, men Instagram og Facebook bare MÅ man være på, hvis man vil lykkes!

Visste du at mer enn 1 million nordmenn nå er på Instagram?

Jeg har selv opplevd at det kan være vanskelig å få tid, særlig til Instagram, som kommer sist i rekken hos meg. Men så fant jeg endelig en god løsning!

Jeg har lenge hatt et samarbeid med House of Media, og nå tilbyr de også å ta seg av Instagram (og Facebook hvis man spør dem pent)!

De har tatt seg av Instagramsiden min i snart et halvt år, og jeg er kjempefornøyd!

Man skulle nesten tro at jeg fikk betalt for å skrive dette innlegget, det gjør jeg IKKE (og jeg får heller ikke andre fordeler)! Men siden jeg hadde lyst til skrive et innlegg spurte jeg om de hadde lyst til å gi rabatt til leserne mine, og det hadde de. De første 10 som viser til dette innlegget får derfor 500,- kr. i rabatt første måned! :-) Vanlig pris er 2.990,-.

Dette er hva jeg har opplevd:

  • Det var en lettelse å slippe å ha dårlig samvittighet for å ikke få lagt ut innlegg
  • Nå blir det gjort for meg og jeg kan slippe å tenke mer på det
  • Det er de beste pengene jeg har gitt ut på lenge
  • Jeg vet at innleggene blir lagt ut på kvelden der det er mest trafikk, og i ferier selv om jeg er borte, og at de blir lagt ut på akkurat den måten det skal være, med hashtags og alt. Deilig å slippe å tenke på det!

Jeg håper det kan være en hjelp i din hverdag og hjelpe deg til å få mange flere kunder inn til butikken.

Hvis du har lyst til å vite mer, kan du enten legge igjen en kommentar under innlegget, da skal jeg formidle kontakt videre. Eller du kan se mer HER!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!