søndag 27. februar 2011

Vakre sommerbilder på en kald vinterdag

Jeg ser de vakreste sommerbildene om dagen og blir i så godt humør av det, jeg må derfor bare dele litt med dere. Jeg får selvfølgelig ikke vist bilder som skal være med i boken, men jeg kan vise noen like fine fra Country Living som jeg er håper vil gi dere litt sommerstemning.

Er det andre enn jeg som er klar for sommer nå?

Klem F :-)












fredag 25. februar 2011

Det er de små tingene som er de store tingene!

Nå har jeg det helt vanvittig travelt for å få ferdig boken i tide og for å lage den så bra som mulig. Men jeg ble så inspirert da jeg besøkte At Home with Nina i dag at jeg bare må lage et lite innlegg til dere i dag.


Hun skriver om Interiør som terapi og skriver det så utrolig bra. For interiør er så mye mye mer enn bare ting, det er en livsstil, avkopling, og en ekstra dimensjon i livet. Man trenger ikke bo i et stort fint hus eller omgi seg med dyre ting for å ha det bra, men det er viktig å ha det godt rundt seg og ha omgivelser man trives i, og det kan man ha uansett hvor mange penger man har.


Moren min solgte alt hun hadde for mer enn ti år siden og flyttet ut i jungelen i Sentral Amerika. Da jeg besøkte henne kom jeg til det herligste stedet. Det var ikke mye annet enn stor utebod på påler, men hun hadde klart å innrede den utrolig fint med hvite florlette gardiner som svaiet i den varme vinden, myggenetting over sengene pyntet med palmegreiner og blomster fra jungelen overalt. Det ER ikke alltid så mye som skal til. 


Jeg har opplevd mye vondt her i livet, og har mange ganger brukt interiør som terapi. Ikke på den måten at jeg har kjøpt ting, for det holder sjelden lenge, men interiør kan brukes på mange måter. Det hjelper å ha det hyggelig rundt seg, tenne litt stearinlys og fylle blomster i vasene når man trenger litt ekstra krefter. Det hjelper å drømme seg litt bort ved å se på fine bilder og lese inspirerende tekst når man trenger ekstra krefter til å gå igjennom det som er vondt. Og det hjelper å av å til få en liten pause fra både små og store utfordringer i livet.


Interiørbloggverdenen er full av snille, omtenksomme, hjertevarme og reflekterende mennesker. Jeg gleder meg over å være en del av dette og det å drive med boken og ha nesen begravd i vakre sommerbilder gjør meg ikke mindre overbevist om at dette er godt for både kropp og sjel. :-)


Og så må jeg bare dele disse utrolig søte tegningene jeg fikk fra barna i går kveld. 


DET er slikt som gjør livet VIRKELIG godt å leve! 


Ønsker dere alle en STRÅLENDE helg! :-)


tirsdag 8. februar 2011

Her kan du bestille boken Sanselig sommer!



Sanselig sommer er dessverre utsolgt i alle butikker.

Gi meg gjerne beskjed om dere hører noe annet.

Den nye boken Sanselige Rom kommer til høsten 2013. :-)













Vårstemning hos Corniche :-)

Fredag var jeg innom Corniche i Drøbak og tok bilder til en artikkel til neste nr av Vakre Hjem. Solen skinte, snøen dryppet fra takene og det var en helt herlig stemning i butikken. De hadde kjøpt inn de vakreste magnoliagreinene, vårblomster og tulipaner. Gikk hjem med et smil om munnen, vårblomster i hånden og gledet meg bare enda mer til vår.


At det har snødd nesten ti cm siden da velger jeg å fullstendig overse! :-)


Her får dere litt bilder jeg knipset da jeg var der, håper jeg klarte å fange litt av stemningen.


:-)













torsdag 3. februar 2011

Deilige farger fra Lunehjem - og ny header

I dag er det plussgrader og solen skinner. Hvis jeg ikke ser alt for mye på bakken som er dekket av snø, kan jeg nesten innbille meg at våren har begynt. :-)
Var innom Lunehjem.no i dag og fant mye fint som ga meg ekstra god vårfølelse. Peacock stolen og sofaen synes jeg er bare helt skjønn. Endelig noe nytt! Det går mye i hvitt, grått og brunt hos meg, men kanskje snart på tide med litt farger i hvert fall på puter og litt diverse. 


Nå klarte jeg ikke å se på vinterheaderen min lenger heller. Fant derfor frem litt lavendelbilder fra i fjor.


Andre enn meg som er klar for vår nå?





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...