onsdag 24. oktober 2012

Slik ser det ut bak kulissene!

Når man ser en temaartikkel i et interiørblad vises det ofte 12 - 15 bilder. Det ser pent og hyggelig ut. Men det er mye som skjer før det kommer så langt. Tenkte jeg skulle ta dere med en tur bak kulissene. :-)

I siste uke laget jeg en sjokoladeartikkel med masse deilige sjokoladeting (som sjokoladekaken jeg viste i siste innlegg). Her skal dere få se hvordan en artikkel blir til:

Det hele starter med en ide, og jeg ser for meg hvordan det kan bli. Det må til en god del research og prøving og feiling av nye oppskrifter. Vil jo bare ha med det beste av det beste. 


Denne gangen hadde jeg lyst til å lage en mørk artikkel siden tittelen blir "Mørke fristelser". Jeg fikk derfor tak i en helt herlig maling - Black Smoke fra Pure and Original som forhandles av Edda Interiør. Dere vet den kalkmalingen jeg har skrevet så mye om. Den gir en utrolig kul effekt som faktisk ser ut som sort røyk. Skjoldete og fin.

Barnearbeid er noe jeg benytter meg mye av! :-)) C og A stiller gjerne opp. Her hjelper de meg med å male masse forskjellige ting.

Slik så det ut etter malingen hadde tørket.
Da var det på tide å lage sjokoladetingene. Også her var barna med, og de fikk lov å slikke skålen for hver ny sjokoladeting som så dagens lys. En ganske populær oppgave kan man si.
Og her er kvalitetssikringen min. Når bollen er så grundig rensket må det vel bety at det er godkjent? Eller?

Kjøkkenet blir satt litt på hodet noen dager.
Det er ganske så kaotisk når jeg holder på, sjokolade overalt og tre ulike kaker på gang på samme tid. Jeg løper frem og tilbake for å sjekke om kakene er ferdige, mens jeg lager nye og fotograferer samtidig. Og sjokolade har jeg opp over begge armer og overalt, bare fingrene holdes passe rene for at ikke kameraet skal bli fylt av sjokolade også. :-))

Slik ser det ut rundt, ganske så grisete med sjokolade egentlig. Men åh, så godt det er!! Nam! Dette er varm sjokoladekakekos med krem. Skikkelig høstkos på glass!


6 kommentarer:

 1. Ja, det er lang vei frem til gode resultater og mye forberedelser og jobbing:)
  Morsomt å se prosessen hos deg:)
  Ha en herlig dag
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Takk for at du tok oss med..gøy å se og ikke
  minst super inspirerende:)

  Digger bloggen din:)

  Nyt dagen og morgen dagen!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Hehe, så kjekt å se!!! Herlige bilder!

  SvarSlett
 4. Artig med behind the sceene:)
  Er som regel ganske mye mer rot og jobb enn det fremkommer av de fine bildene vi viser ja, hehe:)
  Godt du har så god hjelp!

  Den kakekosen så himmelsk goood ut ♥

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...