onsdag 26. februar 2014

Inspirasjon til barnerommet - jente

Alltid hyggelig med litt ny inspirasjon til barnerommet! 

Her får dere favorittbildene mine av jenterom!

Herlig sommerstemning med bruk av ulike farger og tekstiler. Lampene er også super fine og enkle å lage. Praktisk å ha fargene på tekstilene, da er det enkelt å bytte ut når man ønsker forandring.


En himmelseng kan lages rimelig ved å henge opp tynne hvite gardiner fra Ikea rundt sengen på gardinstenger montert i taket. Vimplene er med på å skape stemning. Og det mørkere grå feltet gjør at det blir mer intimt og ikke så høyt til taket.


Herlig bruk av farger, gulvteppet, vimplene og stolene er i samme fargeskala, og gir en fin helhet til tross for alle fargene.


Flott med de hvite rustikke trebordene. Enkelt å gjøre etter selv, bare bruk ubehandlet tre som kappes etter mål og males et strøk med hvit kalkmaling.


Jeg synes det er fint når barnerommet ikke blir alt for "pent". Fint å bruke gamle møbler som males i favorittfargen, satt sammen med litt artige ting som den gamle lampeskjermen som har fått fin pynt.


Fretex er et supert sted å finne møbler til barnerommet. Det meste kan males og gjerne i ulike farger.


Fint med gulvteppe og sengetøy som passer sammen. Gir en følelse av blomstereng.

Grønt og rosa er fine farger sammen. Det grønne gjør at det rosa ikke blir alt for søtt og romantisk. Legg merke til lampen som enkelt kan lages av en rimelig rislampe dekorert med blomster og blader.

Kilde: Good ideas for you

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...