torsdag 17. oktober 2013

Norges tre beste Interiørbutikker er:

Vi kan nå endelig avsløre hvem som, av våre lesere, er kåret til:

Norges tre beste interiørbutikker!

1. plass
Herlige LandRomAntikk som har en inspirerende butikk i Tønsberg, i tillegg til en stor og flott nettbutikk ble vinneren med flest stemmer. De har mye fint for alle som liker vintage og gamle og nye skatter! For ikke å nevne de helt fantastiske 50-talls kjolene i fine farger og mønstrer! 

LandRomAntikk er likt av svært mange på grunn av at varene deres skiller seg ut, og fordi kundene alltid opplever å få god service.
2. plass
Flotte Lunehjem.no, som var blant de første som åpnet nettbutikk i Norge innenfor interiør fikk en flott 2. plass. De har også en inspirerende og personlig butikk i Tønsberg. De har en allsidig miks av tidløse og spennende produkter og legger vekt på skandinavisk design. De har fingeren på pulsen og er ofte først med det siste nye, samtidig som de satser på kvalitet som holder.

Lunehjem.no ble særlig fremhevet for den eksepsjonelle kundeservicen. Fordi de skiller seg ut fra mengden og fordi de har en inspirerende butikk og nettbutikk. Flere skrev at her finner man alltid noe man liker.


3. plass
Inspirerende ZanZ kom, ikke overraskende, også helt i topp med en flott 3. plass!  ZanZs motto er "Ikke som hos naboen" og det er nettopp evnen deres til å finne ting som ikke alle har, som gjør at de er blant de aller beste i Norge. ZanZ har en stor butikk i Lillestrøm og en stor og innholdsrik nettbutikk. Hos ZanZ blander de moderne designmøbler med unike vintage møbler og interiør. De har lampene du ikke finner alle andre steder, samt massevis av flotte puter og småting som er med på å gi det lille ekstra når det gjelder personlighet og varme.

ZanZ ble valgt av mange for det unike utvalget deres og for alltid koselig betjening. Nettbutikken ble også fremhevet av mange.


Vinnerne av konkurransen om å gjette hvem som vant ble:

Camilla som gjettet på LandRomAntikk.

Vi takker for alle stemmene og for alle de flotte premiene til konkurransen!

Gratulerer så mye til vinnerne! 

1 kommentar:

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...