torsdag 11. juni 2015

Hva gjør man når man finner fire forlatte kattunger?

Da Annette og Christian, for et par dager siden, ryddet bort denne store plankehaugen på gården sin, ante de ingenting om hva de kom til å finne på bunnen av alt søppelet.
Da de løftet bort de siste plankene, som lå nærmest bakken, peip det til og der lå det fire kattunger! Fire små søte kattunger! Det var tydelig at mammakatten ikke hadde vært tilstede for dem på en lang stund, for ungene virket slappe og trengte helt tydelig mat og stell. Så de fant en pappeske med puter hvor de kunne ligge mens de kjørte i full fart til dyrebutikken.
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
De tok en prat med veterinæren og noen venner av dem som har katt om hva de skulle gjøre. Det viktigste var å få i dem næring og veske. De kjøpte derfor kattemorsmelkerstatning som de skal ha frem til de er 5 uker gamle. De antar at de er rundt 3 uker gamle nå siden de akkurat hadde åpnet øynene når de fant dem. Den minste ungen som de har kalt Kompis hadde øynene fortsatt litt igjen første dagen.
SONY DSC
SONY DSC
Mating med morsmelkerstatning er en veldig koselig jobb, men det krever en stor innsats, da de skal ha mat hver 4 time. 
SONY DSC
Nå videre er planen deres å fostre dem til de blir store nok til å flytte i nye hjem. De er opptatt av at alle fire får gode hjem med katteerfaring. Derfor håper de at alle som har lyst til å bidra vil dele dette innlegget slik at vi får spanet etter best mulige hjem for de små sjarmtrollene.
SONY DSC
De koser seg videre med kattungestellet og gleder seg til å møte mulige nye eiere for å finne de perfekte nye hjemmene! Se filmen fra kattenes første døgn etter at de fant dem her:

Ta kontakt hvis dere har eller vet om noen som kunne gitt en av disse et godt hjem. Dere kan ringe Annette og Christian på mobil: 986 85 291 eller maile på annette@annettechristian.com.
Innlegget er delt fra bloggen til Annette & Christian.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...