mandag 20. juni 2011

Sanselig Interiør - en sanselig opplevelse

Siste uke besøkte jeg Sanselig Interiør på Ski Storsenter for første gang. En kjempefin butikk som absolutt kan anbefales å besøke. Spennende utvalg, god størrelse på butikken og jentene som jobber der er bare utrolig hyggelige!

Her får dere litt stemningsbilder fra butikken:  Legg merke til gulvet! Det har den helt riktige fargen og feelingen og tro det eller ei, det er vinyl! jeg trodde først ikke på dem, men fikk se prøver og måtte overgi meg. Gulvet er fra en leverandør som heter Armstrong. De selger det i butikken til kr. 399,- per kvadratmeter. Angrer på at jeg ikke har rom igjen som trenger nytt gulv, for det var bare så fint.8 kommentarer:

 1. Mycket vackra saker! Kram Johanna

  SvarSlett
 2. Her bugner det av godsaker! Ser ut til å være en flott butikk hvor det er lett å føle seg hjemme. Ja, gulvet var lekkert, hadde aldri trodd det skulle være vinyl..!:))
  Takk for titten.
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. What a beautiful shop.......lovely day darling.....xxx...

  SvarSlett
 4. Hello Franciska

  A lovely place to shop. I'll definitely drop by.

  Anna

  SvarSlett
 5. Så mye kult! For en fantastisk flott butikk! Takk for sniktitten

  SvarSlett
 6. Ser du har vært på min favorittbutikk ;o) Jeg bor rett ved og er aldri på Storsenteret i Ski uten å gå innom. En av de aller aller fineste interiørbutikkene helt klart!! Ønsker deg en strålende kveld! Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Her var det mye fint, litt for enhver smak!! De hyllene med lys var stilige og så fint at noen endelig lager vinyl som ser bra ut...for det er ikke så lett å oppdrive. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 8. Så mycket vackra och fina bilder.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...