tirsdag 4. september 2012

Høstens og vinterens farger og trender


Her er de ulike stilene for høst- og vintersesongen 2012/13:1. IN SLOW MOTION
Rolig og minimalistisk i en klassisk stil.
Inspirasjon
Trenden hyller det enkle og stilrene uttrykket, med ensfargete flater og dempet fargebruk. Stilen er tidløs og uten unødig bruk av pynt og staffasje.
Farger
Klassiske, dempede farger som marineblå, aubergine og lavendel, får selskap av hvitt, svart og nyanser av beige. Sølv og perlemor gir paletten en sart touch.
2. IN BALANCEHarmoni og skjønnhet inspirert av naturen.
Inspirasjon
Stilen tar utgangspunkt i naturelementer som fjell, vann og åpne landskap. Vår fascinasjon for verden omkring oss og meningen med livet står i fokus.
Farger
Paletten avspeiler frodigheten i naturen som omgir oss. Jordfarger og nyanser av grønt blir kombinert med grått, gull og gyllen oransje.3. IN MOVEMENTAktivitet og bevegelse i en fargesterk miks.
Inspirasjon
En sunn og sporty livsstil danner grobunn for denne stilen, som dyrker det helsebringende og aktive livet. Elementer hentes fra sportsverdenen og fra kunstformer som dans og ballett.
Farger
Knallfarger som oransje, signalrød og klar blå blandes med dyp plomme og varm gul. En nøytral base av grånyanser, hvit og lys lilla skaper harmonier og kontraster.4. IN FUSION
Innovativt og kunstferdig med folkloristisk preg.
Inspirasjon
Forandringens vinder i Afrika og Midtøsten inspirerer til denne fargerike stilen. Sterke kulører og kunstferdige mønstre møter Nordens stilrene estetikk.
Farger
Paletten er varm og eksotisk og kombinerer gyllenbrune jordfarger med vinrød, grønn og brent oransje. Svart og hvit skaper kontrast til den fargerike mønstermiksen.1 kommentar:

  1. Noe for en hver smak
    Godt en kan sette sitt eget preg på hjemmet sitt,,men moro med inspirasjon

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...