Lei av grillpølser?
Dette har blitt sommerfavoritten vår i år!
Super enkelt. Ta to nanbrød (du vet de man får kjøpt på butikken ved tacowrapsene). Ha på skinke og ost, og du har perfekt mat til grillen på stranda eller i hagen.
Når ikke vi har hatt med grill, steker jeg dem hjemmefra i sandwichjern og pakker dem sammen i matpapir i en stor matboks. De holder seg varme lenge og smaker kjempegodt!
Foto: Franciska Munck-Johansen
Et veldig lurt tips.
SvarSlettVi har også brukt de som pizzabunn!
Kjempegodt!!!
Nyt sommeren!
Klem fra Anne-Marit
Nam! Det så kjempegodt ut! Det må prøves ;-) Tusen takk for tipset!
SvarSlettHa en fortryllende sommerkveld!
Så kjempe godt ut:)
SvarSlettTakk for tips:)
Fortsatt herlig kveld
Klem Merete
DETTE SÅG GODT UT
SvarSlettTAKK FOR TIPSET
DETTE MÅ PRØVES
NYT SOLEN
KLEM ELI:)
Disse så så gode ut at jeg griller dem akkurat nå, som kveldsmat.
SvarSlettNå er jeg spent :-)
Ønsker deg en fin helg! :-)
chicikkeshabby.wordpress.com