fredag 26. oktober 2012

Her kan du registrere din giveaway!

Vet ikke noe bedre enn å kunne gjøre andre glade, og synes giveaways er en fin måte å spre litt glede i hverdagen på.

Synes også det er fint å kunne finne flere giveaways samlet. Og jeg reklamerer gjerne for andre som har giveaways også.

Her kan du derfor registrere giveawayen din. Selvfølgelig helt gratis. 





torsdag 25. oktober 2012

Ny giveaway! Vinn gavekort på kr. 600,- fra Forest Livsstilsbutikk!


Giveawayen er trukket.

Men Klikk HER for å se en liste over nye giveaways! :-)

Her kan du også registrere egne giveaways, slik at flest mulig for glede av dem!


onsdag 24. oktober 2012

Da er vinnerne av kunst til IPhone 4/4s trukket!

Da er vinnerne av kunst til IPhone 4/4s trukket!

De heldige vinnerne ble: 


Emma med bloggen Emmas hvite borg som vant deksel nr. 1 og 2
og
mmicha2 (uten blogg) som vant deksel nr. 3 og 4.

Gratulerer så mye!

P.S. Beklager litt sen trekning, har vært på Island i fire dager. :-)

Slik ser det ut bak kulissene!

Når man ser en temaartikkel i et interiørblad vises det ofte 12 - 15 bilder. Det ser pent og hyggelig ut. Men det er mye som skjer før det kommer så langt. Tenkte jeg skulle ta dere med en tur bak kulissene. :-)

I siste uke laget jeg en sjokoladeartikkel med masse deilige sjokoladeting (som sjokoladekaken jeg viste i siste innlegg). Her skal dere få se hvordan en artikkel blir til:

Det hele starter med en ide, og jeg ser for meg hvordan det kan bli. Det må til en god del research og prøving og feiling av nye oppskrifter. Vil jo bare ha med det beste av det beste. 


Denne gangen hadde jeg lyst til å lage en mørk artikkel siden tittelen blir "Mørke fristelser". Jeg fikk derfor tak i en helt herlig maling - Black Smoke fra Pure and Original som forhandles av Edda Interiør. Dere vet den kalkmalingen jeg har skrevet så mye om. Den gir en utrolig kul effekt som faktisk ser ut som sort røyk. Skjoldete og fin.

Barnearbeid er noe jeg benytter meg mye av! :-)) C og A stiller gjerne opp. Her hjelper de meg med å male masse forskjellige ting.

Slik så det ut etter malingen hadde tørket.
Da var det på tide å lage sjokoladetingene. Også her var barna med, og de fikk lov å slikke skålen for hver ny sjokoladeting som så dagens lys. En ganske populær oppgave kan man si.
Og her er kvalitetssikringen min. Når bollen er så grundig rensket må det vel bety at det er godkjent? Eller?

Kjøkkenet blir satt litt på hodet noen dager.
Det er ganske så kaotisk når jeg holder på, sjokolade overalt og tre ulike kaker på gang på samme tid. Jeg løper frem og tilbake for å sjekke om kakene er ferdige, mens jeg lager nye og fotograferer samtidig. Og sjokolade har jeg opp over begge armer og overalt, bare fingrene holdes passe rene for at ikke kameraet skal bli fylt av sjokolade også. :-))

Slik ser det ut rundt, ganske så grisete med sjokolade egentlig. Men åh, så godt det er!! Nam! Dette er varm sjokoladekakekos med krem. Skikkelig høstkos på glass!


fredag 19. oktober 2012

Verdens beste sjokoladekake!


Denne kaken fikk jeg første gang i Paris sammen med en venninne. Vi tok første bit, så på hverandre og ble helt stille... Dette var uten tvil den beste sjokoladekaken vi noen gang hadde smakt. 

For noen uker siden, da jeg var i Cagnes Sur Mer, fikk jeg en kake som var nesten lik, og nå har det endelig lykkes meg å gjenskape oppskriften.

Den er helt nydelig, så myk og full av sjokolade at den smelter på tungen.

4 egg
75 g sukker
100 g smør
1 1/2 dl kremfløte
300 g mørk sjokolade
100 g hvetemel

Forvarm ovnen til 190 grader.

Visp egg og sukker sammen for hånd. Ha smør og kremfløte i en kjele. Varm opp til blandingen såvidt begynner å småkoke. Ta kjelen av varmen og tilsett sjokoladen. Rør til blandingen er glatt og sjokoladen er helt oppløst. Tilsett eggeblandingen og mel.

Ha røren i en liten firkantet form ca. 20 x 20 cm.

Stekes midt i ovnen i 10 - 20 minutter.

Viktig! Hele hemmeligheten ved å lykkes med denne kaken er steketiden. Følg derfor grundig med. Kaken skal være bare halvveis stekt, det vil si at den skal være så stekt at overflaten, sider og bund er faste, men midten må fortsatt være myk og flytende når du tar den ut av ovnen. Den stivner til når den blir avkjølt.

Avkjøl kaken og server den ikke for varm. Den kan gjerne serveres med vispet krem, men den er også helt nydelig alene til en god kopp kaffe.


Kilde: Pinterest

torsdag 18. oktober 2012

Fantastiske høst bilder

Høsten er virkelig helt fantastisk. Naturen nesten eksploderer av farger og hver eneste dag er det noe nytt å oppdage.

I dag får dere litt herlig høst inspirasjon!

Er det andre enn jeg som liker høstfargene? :-)

Love the colors

Misty, Multnomah Falls, Oregon

Look at the colors!

Autumn

Colors by Nature

Autumn in New England

A great day in the fall

Wonder fall

acorn friends

Kilde: Pinterest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...