mandag 3. mars 2014

10 gode tips til barnerommet - jente

Her får dere ti herlige, kreative og smarte tips til jenterommet!


Lag et hus av tapetrester!
Super god ide, som gir følelsen av å ha et lekehus på rommet.
Kilde

Elsker ideen med små telt til overnattingsbesøk. De er laget av 4 trestenger og stoff. Her er det klippet fire trekanter og det er sydd løpegang til trestengene. Men man kan også lage en enklere versjon ved å knyte sammen fire lange greiner i toppen og legge stoff løst over. Liker detaljen med lyslenker på toppen.


I stedet for å kaste sokkene det blir hull i, kan de fineste brukes som pynt til bord og stoler. Her har møbler fra IKEA blitt mer fargerike. Likte også tapetcollasjen på veggen.


En stor bøtte blir fin oppbevaring til bamsene

 Tøft og samtidig feminint landkort laget av tapetrester.


Praktisk oppbevaring til tegnesakene!

Liker ideen å bruke gamle brukte stoffer. Det blir fint når man blander ulike mønstrer og farger. Liker også ideen med å utnytte plassen under senga med gamle kofferter og esker trukket med stoff.

Hvis man har plassen, kan det være koselig å innrede et hjørne av rommet som en ministue hvor man kan ha besøk og leke te-party og lignende. Likte også ideen med silhouetter av venner og veninner på veggen.

Det er ikke mye som skal til for å lage et lite minikjøkken på rommet. Her er det brukt enkle hyller og kurver. Detaljene med tørkehåndklær og kjøkken-leketing utstilt på hyllene skaper en fin effekt.


Fint med en collasje av fargerike rammer og personlige bilder. Kan enkelt byttes ut etterhvert som man for lyst til å fornye seg.

Kilde: Good ideas for you

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...