tirsdag 25. mars 2014

Vakre Hjem & Interiør feirer 10 års jubileum!


I disse dagene er det 10 år siden Vakre Hjem & Interiør så dagens lys for første gang, og en stor fersk jubileumsutgave ligger nå i butikkene!

Jeg har vært med i 7 av disse årene og det har blitt til svært mange artikler i årenes løp og ikke minst mange svært hyggelige besøk hos fantastiske mennesker og fantastiske hjem. 

Jeg har tatt et lite dykk i arkivet. Og vil samtidig si tusen hjertelig takk til alle dere som har stilt opp på artiklene mine, og tusen hjertelig takk til alle dere herlige lesere, som gjør at jeg kan fortsette å lage nye artikler år etter år.

Inspirerende hjem!
Jeg har besøkt utallige inspirerende hjem de siste årene, og hvert eneste besøk har fått en særlig plass i hjertet mitt. Det er noe spesielt når fremmede mennesker åpner opp dørene til hjemmet sitt. Etter noen timer har det ofte føltes som om vi har vært venner i mange år, og flere av dem jeg har møtt har jeg fortsatt å ha kontakt med. 
Kaker i lange baner!
Det har også blitt til mange kakeartikler de siste årene, og i motsetning til mange andre matfotografer lager jeg mat og kaker som faktisk kan spises. ;-) Ingen rare triks her som gjør maten uspiselig. Alt er laget fra bunnen og familien min har vært og er mine beste forsøkskaniner.

 
Herlige høst
Det har også blitt til mange årstids-artikler, som disse høstartiklene. Høsten er en fantastisk årstid å ta bilder på. Lyset, fargene, ja helt klart en favoritt.Sol og sommer
Sommeren er selvfølgelig også en favoritt med lange lyse dager og mange herlige motiv. Jeg brukte mange timer på å lage artikler fra lekehuset vårt og hadde det minst like moro som barna som ikke var vanskelige å få til å stille opp som modeller, særlig da vi hadde den store is-artikkelen.


Gjør det selv
Sist, men ikke minst har jeg brukt hundrevis, hvis ikke tusenvis av timer på gjør det selv-artikler. Jeg elsker når jeg får nye materialer i hendene. Det går ikke lang tid før den ene ideen etter den andre popper opp og jeg bare må lage noe ut av det.

6 kommentarer:

 1. 10 fantastiske år med et fantastisk blad - med utallige flotte reportasjer både fra deg og andre.Jeg har alle baldene og tar dem rett som det er frem og ser igjennom dem gang på gang...blir aldri lei ,tvert imot så blir jeg bare mer og mer glad i mine VAkre Hjem!!
  Fortsett i samme stil !!!
  Toveklem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Tove! Så hyggelig å høre! :-)
   Vi skal fortsette å stå på!
   Ha en strålende dag!
   Klem Franciska :-)

   Slett
 2. Flotte reportasjer i fleng her ja:)

  Gratulere med jubileet:)

  Klem Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Linda!
   Ha en fin dag videre!
   Klem Franciska :-)

   Slett
 3. Herlig tilbake blikk på nydelige og inspirerende repotasjer:)
  Leste om deg i siste utgave nå og du har et utrolig flott konto:) LOVE IT
  Så ser frem til mange flere flotte repotasjer/bilder av deg:)
  Ha en herlig dag
  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Merete!
   Koselig å høre! :-)
   Ha en kjempefin dag!
   Klem Franciska :-)

   Slett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...