onsdag 19. november 2014

Førjul spahelg! Ren lykke!

Jeg har lenge hatt lyst til å overraske en god venninne som har hatt det ganske tøft i det siste, og nå i helgen fikk jeg muligheten.

Vi avtalte at hun skulle komme til meg for å overnatte og bare slappe av, men det hun ikke visste var at jeg hadde en liten overraskelse til henne.

Da hun kom hadde jeg laget kort som avsluttet med "Velkommen til skjemmebort dagen din!".

Vi dro til Son hvor vi gikk rundt i gamlebyen. Ekstra gøy da oldemoren hennes har bodd her i mange år. Vi spiste en god lunsj, hadde god tid til å prate og kose oss, og fortsatte til Son Spa. Her ble vi innlosjert i denne fine suiten.


Vi hadde et helt fantastisk opphold med deilig massasje, en runde i spaen med Magic Circle, fotbad, ansiktsmaske og mye annet godt. Lenge siden vi har følt oss så avslappede. Son Spa skal være et av landets beste spa og det levde virkelig opp til ryktet sitt. Alt er gjennomført og velfungerende og vi følte oss virkelig velkomnne.


På kvelden spiste vi i restauranten. Maten var kjempegod, og mette og fornøyde tok vi med vinglassene våre og flyttet oss til denne sofaen. Her ble vi sittende resten av kvelden og bare pratet og koste oss. Dette er en opplevelse vi kommer til å leve lenge på. Kan absolutt anbefales.Bilder: Son Spa v. Fotograf Anne Manglerud.

2 kommentarer:

  1. tolle bilder, danke für die inspirationen!!! einen schönen mittwoch wünscht angie

    SvarSlett
    Svar
    1. Thank you very much Angie! Have a great evening! :-)

      Slett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...