tirsdag 4. november 2014

Inspirerende barnerom


Dust og sjarmerende  
Kul kontrast

TEKST Linn carin dirdal og solveig grøvle. Foto ann helen lund
Med flust av gamle, sjarmerende leker med patina har Amalie fått et prinsesserom av de sjeldne. På lampen i taket har Mamma Ingvild sydd på tyll fra Stoff og stil over skjermen, og husets egen ballerina har dermed fått sin egen ballettlampe! Den røde sofaen skaper en stilig kontrast og setter en herlig prikk over i-en i det ellers så harmoniske barnerommet.


TEKST julie lucie liljerot foto carina olander / Maria Rosenlöf
Søstrene Saga og Selma har et lyst og åpent drømmerom med egen systue, kafé og butikk. Og en hjemmelaget køyeseng, smart bokhylle og lun lesekrok gjør rommet til Elsa og Olle til noe litt utenom det vanlige.
Det er ikke uvanlig at søsken deler rom, og de kan få det veldig koselig hvis du bare legger opp til at de får en lite del som er sin egen.

TEKST JULIE LUCIE LILJEROT FOTO CARINA OLANDER / MARIA ROSENLÖF
Med hvite vegger, tak og gulv utnyttes lyset maksimalt, og rommet fremstår som stort og åpent. Fargerike leker kommer mer til rette i et lyst miljø, og ­rommet ser ikke overlesset ut.
Tidløst barnerom

TEKST anna truelsson foto jonas ljungberg
Velger du en helhetlig stil med en nøytral palett, er det lettere å endre stilen etter hvert som barnet vokser. Detaljer i industristil gjør rommet til et morsomt sted å være for en nysgjerrig ung gutt. En gammel gardintrapp blir en flott og dekorativ hylle. Her er det plass til små dekorelementer, eller kanskje en morgenkåpe eller morgendagens antrekk. Sengen er et loppefunn, malt med svart metallmaling.


tekst julie lucie liljeroth foto maria svanevik
Marte holder basen nøytral med hvite funksjonelle møbler fra Ikea, og setter farge på rommet ved hjelp av tilbehør. Hun kombinerer selvsydde puter med elefantprint med stripete pute fra H&M home og pute med katt fra Ferm Living.Inspirerende Rom er en liten miniserie hvor jeg viser utvalgte, inspirerende rom, fra mine favoritt interiørblader og interiør-nettsteder.

Disse herlige barnerommene er fra BoligPluss. Klikk her for mer inspirasjon!  2 kommentarer:

 1. danke für diie wunderschönen bilder und inspirationen!!! einen schönen dienstag wünscht angie aus deutschland

  SvarSlett
 2. Thank you very much Angie!

  Wish you a wonderful day!

  Greetings

  Franciska :-)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...