mandag 24. november 2014

Inspirasjon til å dekke årets vakreste julebord

I mer enn 50 år har danske Royal Copenhagen laget de vakreste julebordene. Både kjente og kongelige har stått bak pyntingen og hvert år er det like spennende å se hva de har funnet på.

I år er det designeren Shane Brox, tv-verten Signe Lindkvist, Hollywood-ikonet Ole Henriksen, livsstilseksperten Anne Glad, danseren Thomas Evers Poulsen og grafikeren Jakob Kühnel som står bak de flotte bordene.

Hvilket bord liker du best stilen på?

Ole Henriksen har laget et klassisk og overdådig bord med tindrende lys og overdådig blomsteroppsats. 

TV-verten Shane Brox har sluppet fantasien løs og har laget et helt eventyrlig bord med et overdådig eventyrslott, et stort fly med en bamse og mye mer laget av papp. Serviset er Flora Danica.

Anne Glad har laget et bord i varme toner med retrofølelse. Hun har tatt utgangspunkt i Dronning Margrethes julemerke fra 1970 "Juleforberedelser i Engleborg. Hun har forstørret julemerket og har dekket opp til stort juleselskap med et ti meter langt midnattsblått bord. Her er det dekket opp med serviset Blå Riflet.

Grafikeren Jakob Kühnel, som har designet årets julemerke har laget et klassisk bord med en moderne tvist. Ekstra fint blir det når de røde juleamaryllisene står i blomst.TV-verten Signe Lindkvist elsker snøkuler og kan ikke tenke seg et mer eventyrlig sted å spise julemiddag enn inne i en dryssende snøkule, hun har derfor  dekket bordet sitt som en overdimensionert snøkule. 

Det siste bordet er laget av danseren Thomas Evers Poulsen. Det runde bordet er dekket med vakre krystallglass, serviset Sort Mega Riflet og klassiske julefarger. Midt på bordet står en stor femarmet kandelaber og blomsteroppsatsen er laget rundt. På veggen henger en stor flott dekorasjon som setter prikken over i-en.

Kilde: Royal Copenhagen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...