mandag 17. august 2015

Vinn høstens fineste kjolesett og gavekort til Virre Vapp!


Reklame
Virre Vapp, som er kjent for lekre barne- og dameklær, har nå et helt nytt og spennende konsept!

Disse fine kjolene er det bare noen få som vil få! De lages nemlig som Limited Edition, det vil si at de lages i bare noen få hundre eksemplarer. (Produksjonen starter opp i september etter bestillingene er mottatt. Levering skjer i starten av november).

Jeg har fått lov til å gi leserne mine et spesielt tilbud! Hvis du bestiller med rabattkoden "vakreverden" før 31. august, vil du få 20 % rabatt! Bestiller du med koden etter 31. august vil du få 10 % rabatt. (Koden legges til når du kommer til kassen).

Alle som bestiller med koden "vakreverden" er i tillegg med i trekningen av 2 kjolesett. Det betyr at det er gode sjanser for å vinne, da det bare er noen få hundre som kan være med.

Alt du trenger å gjøre, er å klikke HER for å bestille, da er du med i konkurransen og du får 20 % rabatt!

Jeg elsker kjolen, og skal sørge for å skaffe meg mitt eget eksemplar før det er for sent! Jeg har den blå som min favoritt! Hvilken farge liker du best?

Kjolene kommer i syrinrosa, marineblå, brun muldvarp og gråmelert i størrelsene small, medium, large og x-large. Deilig, tynnstrikket kjole med oversize skjerf i en herlig blanding av ull/bomull og viskose. Kjolen har lekre detaljer med små perlerader på begge albuer og små perler på lommen foran. Hele skjerfet er kantet med de samme perlebåndene. Vakker og kledelig V-hals på kjolen gjør den fin til både hverdag og pyntet til fest. Kjolen skrår elegant nedover og blir litt lenger bak enn foran. Gode «norske» størrelser. Bestill HER.

Vinn gavekort til Virre Vapp!

I tillegg kan du vinne gavekort på kr. 1.000,- som kan brukes i nettbutikken til Virre Vapp! Her er det masse fint til barna. Klikk HER for å se hva gavekortet kan brukes til?

Konkurransereglene er enkle:
 • 10 lodd for å like Virre Vapp på Facebook. Klikk HER for å komme til Facebooksiden deres.
 • 10 lodd for å dele konkurransen.
(Klikk "Liker" under innlegget, eller del konkurransen på andre måter på blogg, Facebook, Instagram eller lignende. (10 lodd per gang du deler). Del på Instagram med #vakrevirrevapp og @franciskasvakreverden.

Skriv i en kommentar hvor mange lodd du tar. Husk å legge igjen mailadressen din hvis du er anonym.

Trekning 17. september!

Konkurransen arrangeres i samarbeid med Vakre Hjem og Interiør. Klikk HER for å doble vinnersjansene dine!10 kommentarer:

 1. Jeg er med 😀 liker og deler deler.😀

  SvarSlett
 2. Eg er med! Så utruleg flott kjolesett. Tar 20 lodd!!

  Solveig.hus@gmail.com

  SvarSlett
 3. Eg er med! Så utruleg flott kjolesett. Tar 20 lodd!!

  Solveig.hus@gmail.com

  SvarSlett
 4. Er med 😀 20 lodd ma-sto@hotmail.com

  SvarSlett
 5. 20 lodd ☺
  ryding23@gmail.com

  SvarSlett
 6. Hei har delt og likt 😊👍 blir 20 lodd det da 😊😊
  Denne kjolen var veldig fin.Likte det med at den kan brukes på flere måter😊for min del skjule magen litt😉 ønsker meg blå da det er min yndlingsfarge 💙 skal i dåp og bryllup på nyåret så da hadde denne blitt super fin til det 😆😆krysser fingre og tær 😉
  rita-palmeriksen@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Hei har delt og likt 😊👍 blir 20 lodd det da 😊😊
  Denne kjolen var veldig fin.Likte det med at den kan brukes på flere måter😊for min del skjule magen litt😉 ønsker meg blå da det er min yndlingsfarge 💙 skal i dåp og bryllup på nyåret så da hadde denne blitt super fin til det 😆😆krysser fingre og tær 😉
  rita-palmeriksen@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Har likt og delt 😃20 lodd .gurms@hotmail.no

  SvarSlett
 9. Kjolen var rett og slett nydelig <3 20 lodd på meg :) Likt og delt med glede :)
  barbroaer@gmail.com

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...