mandag 20. oktober 2014

Herlige inspirerende Bad

tekst anna truelsen foto carina olander
Dette badet er innredet med en følelse av oppholdsrom. Det er rustikt, bohemsk og varmt, men samtidig veldig moderne. Tapetet med ulven er fra Scandinavian Surface. Det gir et flott blikkfang. Gulvlampen har eieren laget av gamle lampetter.


tekst og styling daniella witte/house of pictures foto DANIELLA WITTE/HOUSE OF PICTURES
Et hvitt og lyst bad kan oppleves litt kaldt og sterilt, men hvis man innreder med planter, naturmaterialer og andre varmende detaljer får man den motsatte følelsen.


Styling Tone kroken & line kay foto yvonne wilhelmsen
Lys og landlig stil med enkle virkemidler! Her er det bygget hyller av gamle planker, som er med på å gi rommet karakter. De store skittentøykurvene fra Bolina ere også helt herlige. Det er ikke alltid så mye som skal til.

STYLING TONE KROKEN TEKST SIGRID HOHLE BJØNNESS FOTO YVONNE WILHELMSEN
Badet er nyoppusset. Søylene under servanten er italienske. En av døtrene i huset bor i Italia, og under et besøk hos henne var mor og far på jakt etter en servant. Istedenfor fant de disse 200 år gamle, svært tunge, balkongsøylene, som de fraktet med seg hjem i bilen.
Platen er i Corian. Krakken er fra et loppemarked.Inspirerende Rom er en liten miniserie hvor jeg viser utvalgte, inspirerende rom, fra mine favoritt interiørblader og interiør-nettsteder.

Disse fabelaktige bad er fra Vakre Hjem & Interiør. Klikk HER for mer inspirasjon! 


1 kommentar:

  1. wow, danke für die schönen bilder und liebe grüße von angie aus deutschland

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...