tirsdag 21. oktober 2014

Stilige sorte halloween ideer

Jeg er en stor fan av Paul Lowe som står bak Sweet Paul Magazine. Han lager de fineste tingene og disse fantastiske sorte Halloween ideene er ikke noe unntak.

Fotograf: Linda Pugliese.

Det blir utrolig fint med sort matt maling. Her er det brukt et kunstig gresskar, det gjør at det holder seg bedre og kan brukes år etter år. Men får du ikke tak i et kunstige, kan vanlige også fint brukes..Dekk opp til Halloween med sorte lys, sort servise og sortmalte trerøtter. Klassisk, enkelt og veldig dekorativt. Jeg liker også at det er brukt mørkelilla linservietter for å skape litt farge og kontrast til alt det sorte.


Lag et skummelt hjørne! Finn frem litt forskjellige effekter og mal dem sorte.

Herlige småtøffe Halloween-dyr. Bruk plastikkdyr som du maler med sort matt maling. Her er det brukt hvite knappenåler som øyne. Det er malt pupiller med en sort tusj.


Broder enkle bilder med skummel tekst. Du får fremgangsmåten HER.


1 kommentar:

  1. Hi - do you remember, when I asked you for the book SANSELIGE ROM, if you send it in Switzerland and it was to expensif? Now I'm so glad, because I could order it here in Switzerland in GERMAN VERSION! In a few days I will be in Possession of your book. I love your blog and your today's post is GREAT, I love BLACK! Hug, Barbara

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...