Foto og tekst: Franciska Munck-Johansen
Det er enkelt å lage hjemmelagde sjokoladetrøfler. Lekkert å servere for eksempel etter middagen nyttårs aften.
Du kan smaksette trøflene på mange ulike måter, prøv for eksempel å tilsette, litt revet appelsinskal, litt chillipulver, tørket bringebær skjært i små biter, noen spiseskjeer med cognac, baileys eller noe annet godt. Smak til til du får ønsket smak.
Hjemmelagde sjokoladetrøfler
300 g mørk sjokolade
2 dl kremfløte
2 ss mykt smør
1 dl bakekakao
Hakk sjokoladen.
Varm opp kremfløten akkurat til den begynner å koke.
Hell den varme fløten over sjokoladebitene og rør godt til sjokoladen er smeltet.
Tilsett smør og evt smak og fortsett å røre.
Sett blandingen i kjøleskap til den har stivnet. Det tar 2–3 timer.
et fantastisk nytt år ønsker angie fra Tyskland
SvarSlettHappy New Year to you to Angie!
SlettAll the best
Franciska :-)