mandag 12. oktober 2015

Gangen vår før og etter!


Etter


Før

Da vi overtok huset var så gangen vår litt annerledes ut enn den gjør nå. Veggene var laksefargede og flisene hadde sett bedre dager. Vi gjorde derfor litt forandringer.

Det var stor mangel på skapplass i huset, vi bestemte oss derfor for å plassere så mange skap som mulig i gangen. Nå har vi derfor plass til klærne til hele familien ett sted. Vaskerommet ligger bare noen få meter unna, det er derfor veldig praktisk når klærne skal legges på plass, særlig siden huset har tre etasjer. Skapene er fra IKEA. Kommodene er fra Skeidar.

På gulvet ble det lagt travertin-fliser fra Arena Interiør. De gamle skoddene er malt med rustmaling fra Modern Masters. I buen fikk vi bygget en stor daybed, som utover å være et hyggelig sted å sitte også har god oppbevaringsplass. Det marokkanske brudeteppet er kjøpt direkte fra Marokko. Som belysning er det brukt en lyskjede med store lyspærer fra Granit.

Under trappa er det blitt plass til en skjenk, som var en utstillingsmodell på Kid. Den var et skikkelig røverkjøp, som jeg fikk kjøpt for noen få hundrelapper. Det sorte speilet er fra Home & Cottage, kobberspeilet er fra Bolina og kanelhusene fra ZanZ. Den gamle trekassen fant jeg på ebay.


Den indianske fjærpryden er kjøpt på Etsy til et fotooppdrag. Stolen er Kartell Masters fra ZanZ og bøffelhodet er fra Lykkelig på Haver. Puffene er fra IKEA. 
 

6 kommentarer:

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...