søndag 25. oktober 2015

Trender for vinteren 2015!
Sponset innlegg
Hva blir de heteste interiør trendene for vinteren 2015?

Hva er hot, og hva er not?

Endelig synes jeg at jeg ser litt nye tendenser!

Som jeg tidligere har skrevet mener jeg at trender kun er til for inspirasjon. Hjemmene våre er våre hjem, og ingen bør bry seg med hvordan vi innreder dem, uansett hvordan årets trender er.

Men man trenger jo påfyll og inspirasjon! Det er kjedelig å ha det likt hele tiden og moro med litt forandring og da er det gøy med nye trender!

Alle bilder er fra Ellos, klikk på linkene under for å komme direkte til produktene.

Mørke farger er super hot! Nå når vinteren kommer, liker vi å gjøre det lunere rundt oss, det kan vi gjøre med mørkere gardiner, puter og pledd som på bildet over.
Lingardiner i mørk grå kr 799,- for to, putetrekk i sort, blått og hvitt - Emilie kr 249,-, putetrekk med teksten Sweet Holiday Wishes - Melody kr 99,-, pledd Tailors check kr 1 649,-.Naturmaterialer, som lin, treverk, stein, skinn og lignende er også veldig i tiden. Bruk gjerne myk vasket lin som sengetøy, det er mykt å sove med og naturlig for kroppen.
Sengesett Candice i vasket lin 799,- fås fem ulike farger, taklampe Philadelphia kr 1 199,-.Juvelfarger som smaragd, rubin, ametyst og safir er fargene som er aller mest trendy akkurat nå. Flotte varme farger i mørk varm gul, blå, rød, grønn og lilla setter farge på interiørene våre. De er flotte å bruke i et ellers nøytralt interiør, som her hvor den gule puten og det blå skinnet, sammen med gardinen er fine fargeelementer. Velur og fløyel er også veldig fremme.
Gult putetrekk i bomullsfløyel - Ella kr 49,-, lammeskinn i fargen petrol kr 1 299,-,  sofabord med plate av grønt marmor - Axx - kr 2 499,-.Metaller i alle former, særlig messing og gull er superhot akkurat nå, men kobber er også fortsatt veldig populært. Flott å bruke på møbler også, som her på et sofabord.
Lavt sofabord i metall - George kr 599,-.Dekor lamper! Lamper blir, som aldri før, brukt som statement pieces, som egne dekorelementer.  Og det er mye å velge mellom.
Bordlampe - Inbox kr 599,-.

Ellos Home Skjærebrett Dixon  Ellos Home Skjærebrett Dexter

Marmor er også stort! Det er å se på både tilbehør, benkeplater, bordplater etc.
Skjærebrett Dixon  kr. 199,-, Skjærebrett Dexter i marmor og tre kr 249,-.Se mer her.

1 kommentar:

  1. Här i Sverige har vi sett mycket lila vinröda och senapsgula detaljer inom inredning i höst SNYGGT :) därför är hösten bäst inne haha :)

    Idag har jag gardintips på bloggen :)

    Ha en fin fortsatt vecka !

    LOVE M

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...