torsdag 20. november 2014

Inspirasjon til barnerommet - 4 ulike stiler



Kreativt med farger
Bruk klare fine farger og bland både mønstrer og overflater, det gir et lekent og kreativt inntrykk. Det er fint å bruke hvite vegger som bakgrunn, det får fargene til å tre godt frem.



Chic Boheme
Gammelt og nytt, klassisk og moderne i en fin blanding. Bruk gjerne bruktfunn eller noen av de gamle tingene dine, pluss på med stoffer med ulike mønstrer og gjerne ulike tapeter, da får du en fin stilmiks som passer godt til barnerommet.

Tips: Bruk flere tynne madrasser med stoff i ulike farger og mønstre, i stedet for en, da får du en prinsessen på erten-effekt.



Skandinavisk Country
Den landlige og nostalgiske stilen får du ved å bruke romantiske stoffer med blomster, prikker, striper og lignende. Sats på en blanding av hvitt og pasteller og miks med mange ulike stoffer og mønstre. En hvit jernseng, som denne er med på å understreke stilen.



Enkelt og naturlig
Denne stilen får du ved å holde deg til nøytrale farger som hvit, grå og blå. Bland ulike mønstre for en leken, men likevel klassisk stil. Mal gjerne møbler i en av fargene og bruk tapet som tar opp alle tre fargene. Tilsett litt naturlig treverk, det gir varme til rommet.

Alle bildene er fra Bemz.com. Bemz spesialiserer seg i å lage trekk til IKEA-møbler, både senger, stoler, sakkosekker og mye mer.


1 kommentar:

  1. danke für die inspirationen und einen schönen abend!!! lebe grüße von angie

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...