tirsdag 19. august 2014

Sola stråler over Holmsbu Spa


Det hadde meldt regn i flere dager og det så ut som om det skulle bli en innehelg. Men da vi ankom Holmsbu Spa, lå hele anlegget badet i sol, temperaturen nærmet seg 30 grader og solen glitret i vannkanten. Ahh, en hel herlig spahelg lå foran oss!

Vi hadde en bursdag å feire og hadde leid en sjøbod, rett ved vannkanten. Her var det god plass til oss alle tre, hele tre soverom med seks sengeplasser, stue, kjøkken og to bad. Veldig koselig å kunne være sammen alle tre samtidig.

Det ventet fruktfat på oss da vi ankom og vi begynte feiringen med rekesmørbrød, gaver og champagne, ingen dårlig kombinasjon.Jeg bader sjelden i Norge, men med 21 grader i vannet bare måtte vi ta en svømmetur. Det var helt nydelig og ekstra deilig var det å kunne rusle hjem i badekåpe og spatøfler.

Holmsbu Spa har både sjarm og sjel. Det ligger vakkert plassert med egen liten badevik, egen brygge og marina. Små sjarmerende sjøboder, som ligger rett i vannkanten og små koselige sørlandsvillaer skaper en helt spesiell skjærgårds-atmosfære.

I spa-anlegget er det flere store basssenger, kaldkulp, dampbad, badstu, innendørs og utendørs boblebad og mye mer.

Vi prøvde både massasje og ansiktsbehandling og kjente hvordan skuldrene senket seg og roen innfant seg. Etter massasjen sat vi foran peisen med utsikt over sjøen. Det er slike stunder man virkelig kjenner at man har mye å være glad for.

I restauranten ble vi møtt av en veldig hyggelig hovmester, som ivrig fortalte oss om dagens meny. Vi fikk verdens beste fiskesuppe! Og et helt nydelig hjemmebakt brød med soltørkede tomater, deilig fisk til hovedrett og varm eplekake med jordbær og vaniljeis til dessert. Med en fantastisk utsikt utover sjøen i tillegg, ble dette en middag, og et opphold vi sent vil glemme.


1 kommentar:

  1. Been there, done that :))
    Et helt fantastisk sted ♥

    Jeg var der på vinteren, flott da, men skal tilbake og oppleve sommeren der og:)

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...