Vi har kåret ukens beste middag og det ble denne, med toppscore fra alle! Her får du oppskriften.
Denne skal vi lage mer!
Dag 1:
Quiche med fetaost og purre
Pappa - 6
Mamma - 6
Alexander ni år - 6
Celina ni år - 6
Emma åtte år (venninne på besøk) - 6
Quiche med fetaost og purre
Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4
1 quichebunn
1 paprika
1 boks fetaost
2/3 purre
1/3 agurk
2 dl middagsperler
1 pk salat
5 egg
2 dl melk
200 g tomat
Fra kjøkkenskapet:
smør/olje til steking, buljongterning (kylling eller grønnsak) olivenolje, salt og pepper.
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4
1 quichebunn
1 paprika
1 boks fetaost
2/3 purre
1/3 agurk
2 dl middagsperler
1 pk salat
5 egg
2 dl melk
200 g tomat
Fra kjøkkenskapet:
smør/olje til steking, buljongterning (kylling eller grønnsak) olivenolje, salt og pepper.
Sett ovnen på 200°c.
Skyll middagsperlene. Sett på en kjele, rikelig med vann og en buljongterning. Kok perlene i ca. 20-25 minutter,
rør av og til. Sil av vannet og avkjøl perlene i kaldt vann.
Ha purren i quichebunnen og tilsett 2/3 av fetaosten.
Visp sammen egg og melk i en bolle og tilsett litt salt og pepper. Plasser quichen på en rist midt i ovnen og hell
over eggeblandingen. Bak i ovnen til den ”setter” seg og har blitt gyllen og fin – ca. 20 minutter.
Bland de avkjølte middagsperlene med salat, resten av fetaosten, ternet tomat og agurk. Smak gjerne til salaten
med litt av oljen osten har ligget i.
Dag 2:
Kolonihagens fiskeburgere med grønn salat og yoghurtdressing
Pappa - 4
Mamma - 5
Alexander ni år - 5
Celina ni år - 5
Dag 3:
Kjøttboller med middagsperler, yoghurtdressing og grønn salat
Pappa - 5
Mamma - 4
Alexander ni år - 4
Min mening: Kjempegode kjøttboller fra Harry Dale på Løten. Svært gode råvarer og god smak.
Du får oppskriften HER.
Pris for Middagskassen til fire personer er kr. 784,-
Foto: Kolonihagen
Dette er en test av tre ulike middagsleverandører: Godtlevert.no, Middagshjelpen og Kolonihagen. Jeg får ikke betalt for å lage denne testen, men vi får middagene.
Leverandørene er forberedt på at jeg skriver min personlige og ærlige mening.
Spennende. Har lest om de. Gøy med slike løsninger. Maten så jo helt nydelig ut. Har forresten en give away gående, 100% naturlig eplemost fra lokalområdet her. Hyggelig om du deltar. Klem
SvarSlettHva er middagsperler?
SvarSlettHei Anonym, Du kan se mer om middagsperler her. http://roetter.no/mat_oko/middagsperler_-_et_perfekt_alternativ.html
SlettDu kan også bruke kald ris eller pasta til å blande i salaten. Vennlig hilsen Franciska :-)
Takk for svar :)
SvarSlettDa skal jeg gå inn og bli kjent på bloggen din :)
Lykke å finne en så fin blogg.
Takk for at du deler med deg :)
Hilsen fra en som skal teste oppskriftene dine :)