NorefjellHytta, serverer ikke bare de deiligste suppene, de har også verdens beste hjemmebakte suppebrød!
Jeg har fått lov til å dele oppskriften med dere:
NorefjellHyttas hjemmebakte suppe brød
0,5 liter vann
25 g gjær
675 g mel
25 g salt
30 g sukker
Tilsett gjerne urter, krydder, frø eller nøtter etter smak
Tilsett gjerne urter, krydder, frø eller nøtter etter smak
Deigen røres sammen og stilles kaldt i ca. 24 timer.
Del deigen i tre og la brødene heve i ca. 2 timer.
Bakes ved 210 grader i ca. 20 minutter.
Hei :)
SvarSlettJeg bare lurte på om det ikke manglet noe i oppskrifta? Det ser iallefall ut som det er
flere ingredienser på selve brødet.. urter? krydder? frø? nøtter?
Mvh
Laura
Hei Laura
SlettBruk gjerne oppskriften som basis og tilsett urter, krydder, frø eller nøtter etter smak. :-)
Ha en strålende uke!
Vennlig hilsen
Franciska :-)