onsdag 9. september 2015

Tips til å sette opp bilder!


Det er ikke alltid så enkelt å vite hva man skal gjøre for å få det fint på veggene.

Her får du derfor:

7 gode tips til å sette opp bilder!

1. Når du skal lage en bildevegg blir det lettere om du har en ferdig plan før du slår den første spikeren inn i veggen. Legg bildene utover på gulvet og prøv forskjellige kombinasjoner til du finner mønsteret du liker. Det går også fint å bruke washi-teip for å se sluttresultatet før du begynner å spikre. 

2. Vil du henge opp bildene dine horisontalt ved siden av hverandre? Da kan det gjøres enklere med et vater og teip for å holde en rett linje. 

3. . Om bildene skal henges opp over et møbel, får du en bedre balanse ved å ta utgangspunkt i fra bredden på møblene, og deretter sentrere bildene ut fra dette.


4. Et annet tips når du skal henge opp bilder, er å tilpasse mellomrommet etter størrelsen på rommet. Jo større rom, desto mer luft kan du utnytte. Har du et mindre rom, blir det luftigere med et mindre mellomrom mellom bildene.


5. Få en mer levende følelse i rommet ved å variere ulike størrelser på dine posters og bilder. Behold gjerne en rød tråd som passer til både stilen og fargesammensetningen ellers i rommet. Begrens deg til to-tre farger for at det ikke skal bli for rotete. 


6. Har du ulike motiv som du virkelig liker, men som ikke passer til hverandre rent stilmessig? Da kan du få et bedre samspill i kombinasjonen ved å holde på den samme stilen og fargen på rammene dine. 


7. Ønsker du å lene bildene mot veggen, blir det fint om du kombinerer bildene med personlige ting som levende lys, en vase eller hvorfor ikke noen liggende bøker? 

Vinn 2 gavekort på 1000 kroner til Desenio!


Tipsene er fra Desenio som har mye fint til veggene. De har IKKE sponset dette innlegget, men jeg har fått dem til å gi bort to gavekort på 1000 kroner hver til dere, da jeg synes de har så mye fint. Trekning 1. oktober.

Klikk HER for å komme til giveawayen! 

 


Denne oversikten synes jeg også er en god hjelp. Jeg liker selv særlig godt å ha bildene stående opp mot veggen, da er det enkelt å bytte ut og flytte rundt. Håper dere kan ha glede av den også:


Forslag til ulike bildevegger:Poster collage för hall och små rum
Liten bildevegg. Passer perfekt for mindre rom og vegger i hjem og på kontor.
Collagens totalmål: 78x67cm med 7cm mellomrom.
Tavelvägg till mindre rum och väggar
Liten bildevegg. En perfekt collage å sette sammen i entreen, mindre rom eller for mindre vegger.
Collagens totalmål: 124x77cm med 7cm mellomrom.
Posters collage i ett mindre format av en tavelväggLiten bildevegg. Collagen fungerer utmerket å kombinere sammen i mindre rom og vegger.
Collagens totalmål: 98x77cm med 7cm mellomrom.
Tavelcollage till små väggar och rumLiten bildevegg. Entreen fungerer perfekt som et sted å plassere en mindre bildevegg. Passer også til mindre soverom og mindre vegger på kjøkken og i rom.
Collagens totalmål: 86x77cm med 7cm mellomrom.
Tavelvägg och tavelcollage för ditt hem eller kontorMellomstor bildevegg. Passer perfekt til større rom og vegger i hjem og på kontor.
Collagens totalmål: 155x87cm med 7cm mellomrom.
Tavlor och posters collage placerade till en tavelväggMellomstor bildevegg. Lek med kombinasjonen til du finner den perfekte collagen for din vegg.
Collagens totalmål: 134x87cm med 7cm mellomrom.
Posters satta ihop till ett collage, passar perfekt för tomma väggarMellomstor bildevegg. La ikke veggene dine stå tomme, få mer liv i rommet med en bildevegg.
Collagens totalmål: 135x117cm med 7cm mellomrom.
Mellanstor tavelvägg som passar perfekt till vardagsrummet eller större väggarMellomstor bildevegg. Sett sammen posters til en collage med favorittmotivene dine, fungerer utmerket til større vegger og rom.
Collagens totalmål: 100x79cm med 7cm mellomrom.
Stor tavelvägg med postesr för större väggar och rumStor bildevegg. Kombinere posters i en collage, fungerer perfekt for større vegger. Tenk på å henge bildene sentrert og slik at de ikke havner for høyt opp.
Collagens totalmål: 188x117cm med 7cm mellomrom.
Inspiration till din tavelvägg och posters collageStor bildevegg. Kombinere større motiv med mindre for å få mer liv i bildeveggen.
Collagens totalmål: 184x107cm med 7cm mellomrom.
Inspiration för uppsättning av dina posters och tavlorStor bildevegg. Større bildevegg passer utmerket til store stuer og de større veggene i hjemmet eller på kontoret.
Collagens totalmål: 204x147cm med 7cm mellomrom.
Tavelcollage att inspireras avStor bildevegg. Sett favorittmotivene dine sammen til en bildevegg, og variere med store og små format.
Collagens totalmål: 181x127cm med 7cm mellomrom.
inspiration att kombionera posters collageLiten tavlelist. Du kan variere med ulike motiv og format på en tavlelist også. Dekorere gjerne også med en annen detalj.
Minste størrelse på tavlelist: 115cm.
Posters och prints i ett collage på en tavellistLiten tavlelist. Kombinere en postercollage på en tavlelist som enkelt kan plasseres over ulike møbler som f.eks. en seng og sofa.
Minste størrelse på tavlelist: 115cm.
Poster collage som passar din tavellistLiten tavlelist. En tavlelist kan enkelt plasseres over møbler og tar mindre plass i høyden.
Minste størrelse på tavlelist: 115cm.
Tavellist med posters och tavlor som passar perfekt till större väggarStor tavlelist. En bildevegg kan oppta store flater på veggen, bruk i stedet en bildevegg for å få dem plassert på en mindre flate.
Minste størrelse på tavlelist: 230cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...