tirsdag 6. mars 2012

Fantastisk hotell på Santorini!


Elsker de hvitkalkede veggene og den avslappede stemningen, for ikke å snakke om den guddommelige poolen med den mest vanvittige utsikten. Her er det bare å drømme seg bort...

Bildene er fra Perivolos Hotel på Santorini i Hellas som en rekke ganger har vært på listen over de 100 beste hotellene i Verden. I 2010 ble de kåret som Europas beste lille hotell.

Hva synes dere?


14 kommentarer:

 1. ÅÅÅ herrreguuuuud for eit fint hotell... er d her jeg skal gifte meg kanskje?? ;) jeg og mannen min var på vår første kjæreste tur til denne hærlige øya! :) har så lyst tilbake!

  *drømmer*

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det høres jo ut som om det er meant to be dette! :-)

   Slett
 2. Takk for tips..det skal lagres..
  Får aldri nok reisetips!!
  Ha en flott dag:)

  SvarSlett
 3. Noe så fantastisk flott! Her kan man bare drømme seg bort!

  SvarSlett
 4. HEY..... Hotellet heter Perivolas og ligger i Oia......Perivolos er en del av stranden ved Perissa.......som ligger HELT på den andre siden av Santorini....eller så er jeg helt enig med deg........lever forsatt på minnene fra ferieturen, som forøvrig var mitt andre besøk på Øya. Må nok innrømme at mitt hotellvalg er av noe rimeligere art:-) Men hva gjør vel det.....Har forresten lett litt etter hulehus som er til salg....ikke mange og prisen er skyhøy!

  SvarSlett
 5. Har forresten vært på Theresia som du kan skimte ute i calderaen......absolutt vært et besøk.

  SvarSlett
 6. LOVELYYYY!
  Tror ikke det hadde vært noe problem å senket skuldrene der...!
  Takk for deilig ferieinspirasjon på en groggy tirsdag:)
  Janni

  SvarSlett
 7. Det der så helt fantastisk ut!

  Du har forresten blitt trukket ut som vinner av The Laundress Fabric conditioner på http://corallpurebeauty.blogspot.com/

  Send gjerne en e-post til post@corall.no der du skriver hvilken adresse produktet skal sendes til:)

  Ha en nydelig kveld!

  SvarSlett
 8. For et FANTASTISK hotell, her hadde jeg ikke hatt noe i mot å tilbringe MANGE uker! Jeg har også hørt at Santorini skal være et nydelig sted og etter å ha sett disse bildene frister det ikke mindre å dra dit :-)

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 9. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se HOPPAS du kan komma och vara med KRAM

  SvarSlett
 10. Tror jeg må ta meg en tur dit;-))

  SvarSlett
 11. Ser helt fantastisk ut. Elsker Hellas

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...