fredag 27. mars 2015

Super gode Oreo påske trøfler med bare fire ingredienser!


Sjekk ut disse herlige påskeeggene med fristende Oreo-trøffel fyll! 

De er enkle å lage med bare fire ingredienser, og de smaker helt fantastisk! Gjett om de skal prøves i påsken!

Det er dyktige Ali med bloggen Gimme Some Oven som står bak.

Oreo påske trøfler
10 - 12 egg

1 pakke Oreokjeks (ca 17 stk) 225 g Philadelphia kremost naturell 225 g mørk sjokolade (gjerne nontemp, kan kjøpes blant annet hos traktøren eller hos Cacas) 125 g hvit sjokolade Knus Oreokjeksene i en blender eller kjøkkenmaskin. Tilsett kremost og rør blandingen glatt.
Rull små egg for hånd, plasser dem på et brett med bakepapir og sett dem i fryseren til massen har stivnet. Det tar ca en halv time. Varm den mørke sjokoladen over vannbad eller i mikrobølgeovnen (30 sekunder om gangen på full effekt, rør imellom hver gang).

Plasser et egg på en gaffel og dypp det i sjokoladen. La sjokoladen renne av og plasser egget på brettet med bakepapir.

Når den mørke sjokoladen har stivnet smelter du den hvite sjokoladen. Ha sjokoladen i en sprøytepose. Lag et lite hull og pynt eggene med ønsket mønster.
Kan oppbevares opp til en uke i kjøleskapet i en lufttett boks.

Ukens favoritt oppskrift er en liten miniserie hvor jeg velger ut særlig inspirerende oppskrifter, fra mine favoritt matsider, blogger og blader.



1 kommentar:

  1. Mmmm... de så gode ut :-) Fikk lyst på sjokolade nå....
    Ønsker den en flott påske!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...