Sjekk ut disse herlige påskeeggene med fristende Oreo-trøffel fyll!
De er enkle å lage med bare fire ingredienser, og de smaker helt fantastisk! Gjett om de skal prøves i påsken!
Det er dyktige Ali med bloggen Gimme Some Oven som står bak.
Oreo påske trøfler
10 - 12 egg
1 pakke Oreokjeks (ca 17 stk)
225 g Philadelphia kremost naturell
225 g mørk sjokolade (gjerne nontemp, kan kjøpes blant annet hos traktøren eller hos Cacas)
125 g hvit sjokolade
Knus Oreokjeksene i en blender eller kjøkkenmaskin. Tilsett kremost og rør blandingen glatt.
Rull små egg for hånd, plasser dem på et brett med bakepapir og sett dem i fryseren til massen har stivnet. Det tar ca en halv time.
Varm den mørke sjokoladen over vannbad eller i mikrobølgeovnen (30 sekunder om gangen på full effekt, rør imellom hver gang).
Plasser et egg på en gaffel og dypp det i sjokoladen. La sjokoladen renne av og plasser egget på brettet med bakepapir.
Når den mørke sjokoladen har stivnet smelter du den hvite sjokoladen. Ha sjokoladen i en sprøytepose. Lag et lite hull og pynt eggene med ønsket mønster.
Kan oppbevares opp til en uke i kjøleskapet i en lufttett boks.
Ukens favoritt oppskrift er en liten miniserie hvor jeg velger ut særlig inspirerende oppskrifter, fra mine favoritt matsider, blogger og blader.
Mmmm... de så gode ut :-) Fikk lyst på sjokolade nå....
SvarSlettØnsker den en flott påske!