Denne enkle og kjempegode desserten kan man helt fint unne seg på en hverdag også!
Rabarbrakompott med vaniljekesam og ahornsirup
Vaniljeyoghurt eller vaniljekesam
Ferske bringebær
Ahornsirup
1kg rabarbra
200g sukker
1 vaniljestang
Skyll rabarbraen og skjær den i biter. Ha den i en gryte med sukker og vaniljestang og kok til en kompott. Pass på at du ikke koker for lenge, da vil det bli mos. Anrett vaniljekesam, rabarbra og bringebær i et glass og hell ahornsirup over.
Oppskriften er fra den seneste utgaven av Vakre Hjem & Interiør, som er stappfull av herlig sommerinspirasjon!
Tekst: Julia Mincarelli/Sisters Agency Foto: Birgitta Wolfgang/Sisters Agency
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!