torsdag 30. juli 2015

Deilig sommerdessert Rabarbrakompott med vaniljekesam og ahornsirup!

Skjermbilde 2015-06-22 kl. 15.03.40

Denne enkle og kjempegode desserten kan man helt fint unne seg på en hverdag også!

Rabarbrakompott med vaniljekesam og ahornsirup

Vaniljeyoghurt eller vaniljekesam
Ferske bringebær
Ahornsirup

1kg rabarbra
200g sukker
1 vaniljestang

Skyll rabarbraen og skjær den i biter. Ha den i en gryte med sukker og vaniljestang og kok til en kompott. Pass på at du ikke koker for lenge, da vil det bli mos. Anrett vaniljekesam, rabarbra og bringebær i et glass og hell ahornsirup over.

Oppskriften er fra den seneste utgaven av Vakre Hjem & Interiør, som er stappfull av herlig sommerinspirasjon! 

Tekst: Julia Mincarelli/Sisters Agency Foto: Birgitta Wolfgang/Sisters Agency


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...